stavretta

stavretta

ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!


 ΠΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟ "ΚΑΡΦΙ"
Του Κάπα Σαρδάμ
Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προβαίνει σήμερα στο «Ξεκάρφωμα» 
ο κ. Πάγκαλος: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιστός μουσουλμάνος» δηλώνει ευθέως ο φύλακας-άγγελος του... 
Οτσαλάν, πρώην υπουργός Εξωτερικών. 
Για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για τουρκόσπορο και τουρκομερίτη, γι’ αυτό απέβαλε τη Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο, κάνοντας τεμενά στον Ερντογάν»
Πράγματι ψάξαμε την απίστευτη, εκ πρώτης όψεως, αυτή πληροφορία και οι ανταποκριτές μας στο μουσουλμανικό κόσμο μας την επιβεβαίωσαν, προσθέτοντας νέα στοιχεία. 
Συγκεκριμένα: 
ο Αλέξης Τσίπρας φέρει το τουρκογενές όνομα Αλή Καραγιαλτσίν, ενώ, κατ’ άλλους ιστορικούς, ονομάζεται Χαλίλ  Εμπεσίογλου. 
Η καταγωγή της οικογένειάς του χάνεται στα βάθη της μογγολικής στέπας,  απ’ όπου ξεκίνησαν τα τουρκικά νομαδικά φύλα από τον 15ο αιώνα. 
Εφαρμόζει τον ισλαμικό νόμο της Σαρία στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, αλλά δεν πειράζει τις σέχτες-συνιστώσες. 
Στα νιάτα του υπήρξε οπαδός του κυρίαρχου θεολογικού δόγματος του Ουαχαμπισμού της Αλ Μαμλάκα αλ Αραμπίγια ας Σαουντίγια (του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας), ασπαζόμενος τον ιερό πόλεμο (τζιχάντ) εναντίον κάθε άπιστου που δεν στρατεύεται στον αγώνα κατά του μνημονίου. 
Μικρός - πριν μπει στην ΚΝΕ Αφγανιστάν - φλέρταρε με τα μυστικιστικά τάγματα όπως το σιιτικό Αλ Ιθνά Ασαρίγια (Η αίρεση των 12) του μεγάλου σοφιστή διδασκάλου Τζελαλουντίν Ρουμί και παραλίγο να παρασυρθεί και να ακολουθήσει τον ασκητικό μοναχισμό σε λαγούμι της Μεσοποταμίας. 
Τηρεί πιστά τους νόμους του Κορανίου: 
Ομολογεί πίστη (σαχάντα), κάνει ελεημοσύνες (ζακάτ), τηρεί την ολοήμερη νηστεία (σάουμ) του Ραμαζανιού, αλλά μόλις πέσει η νύχτα, του δίνει και καταλαβαίνει. 
Πηγαίνει κάθε χρόνο για προσκύνημα (χατζ) στη Μέκκα και προσεύχεται (σαλάχ) πέντε φορές την ημέρα, γι’ αυτό στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου έχει ένα χαλάκι για να γονατίζει υπό τα όμματα των ομοδόξων του, εξορκίζοντας το Διάβολο (Σαμαράς Σεϊτάν). 
Μιλάει άπταιστα τα αραβικά και διαβάζει μεγαλοφώνως το κεφάλαιο  του κορανίου «Αλ Φατίχα» (Η Έναρξη) στο οποίο έχει αδυναμία. 
Όνειρό του είναι να του ανοίξει ο Αλλάχ τις Πύλες Της Εξουσίας του Παραδείσου, ανάμεσα σε αιθέριες υπάρξεις-ουρί, απολαμβάνοντας το  νοστιμότατο πιλάφι από ρύζι Μπάρμπα Μπεν, μαγειρεμένο με τα χεράκια της ξυνομούρας κουλτουριάρας Ψυχούλη του ΣΚΑΪ. 
Προηγουμένως, όμως, θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη!
(Από τη χιουμοριστική σελίδα «Ξεκάρφωμα» στο Καρφί του Σαββατοκύριακου, 26-4-2014 ).












http://politikosafari.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7.html














ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ... ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 (stavretta),

ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ...  ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 (stavretta),